مهمان گرامی خوش آمدید، جهت عضویت در سایت و دسترسی به کلیه امکانات آن لطفاً کلیک کنید
نخود پلو!
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 از مجموع 1

موضوع: نخود پلو!

  1. #1
    ( Super Moderator ) مدیر ارشد تالار . بخش جامعه و خانواده
    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ارسال ها
    1,463
    تشکر
    5,151
    تشکر 10,446 بار در 1,474 پست

    پیش فرض نخود پلو!

    درخیلی از شهرها ازجمله تهران نخودپلو را مثل باقالی پلو با شوید درست میکنند. اما من مثل عدس پلو درست می کنم ،یعنی با کشمش. اگر عدس پلو دوست دارید حتما این نخود پلو را هم دوست خواهید داشت! راستی حرف عدس پلو شد ،می خواستم بگم که بدلیل خواص موجود در عدس و کشمش، غذای خوبی برای گیاهخوارانه و میتونه یک گزینه مناسب برای ناهار یک روز تعطیل باشه.
    ... واما نخودپلو!

    مواد لازم برای 5 تا 6 نفر
    1- برنج 3 پیمانه پر پلوپز
    2- نخود فرنگی 2 پیمانه
    3- کشمش پلویی 2 پیمانه
    4 - سویای ریز خشک یک ونیم پیمانه
    5- پیاز سرخ شده دو تا سه قاشق غذاخوری
    6- زعفران ساییده یک قاشق چایخوری
    7- نمک، فلفل ،زردچوبه وادویه پلویی به میزان دلخواه
    طرز تهیه:
    سویا را در آب خیس می کنیم تا کمی نرم بشه،کشمش را هم مدتی در آب خیس می کنیم ، در این فاصله نخود را چند دقیقه می پزیم، نیاز نیست خیلی نرم بشه چون مدتی هم با برنج دم میکشه.برنج را آبکش می کنیم یا بصورت کته با آب کم می پزیم در حدی که آبش کشیده بشه ویک کمی بخار کنه زیرش را خاموش میکنیم.زغفران ساییده شده را در کمی آبجوش حل می کنیم.
    بعد از اینکه سویا نرم شد آنرا آبکش کرده و در مقدار کمی روغن با نمک ،فلفل، زردچوبه تفت میدیم و برای مزه دارشدنش میتونید کمی کاری بهش بزنید. بعد ادویه پلویی و نخود و پیازداغ را اضافه می کنیم و آرام بهم می زنیم.ته یک قابلمه مناسب را کمی روغن می ریزیم ودر صورت تمایل نان لواش یا تافتون میذاریم وبعد یک لایه برنج ریخته و رویش یک لایه از موادمون را می ریزیم، یکی دوقاشق مرباخوری زعفران آب شده روش میدیم وخیلی آرام از کناره ها بهم میزنیم که برنج له نشه و به همین ترتیب.... و در آخر بقیه آب زعفران را روی پلو میدیم.
    درفاصله ای که برنج دم میکشه ( حدود بیست دقیقه تا نیم ساعت) کشمش ها را که خیس کرده بودیم خوب می شوییم وآبکش میکنیم. بدلیل مواد محافظت کننده ای که برای جلوگیری از کرم خوردگی به کشمش میزنند، باید خیلی خوب شسته بشن تا حتی الامکان لیزی آن گرفته بشه، اگر در محلی زندگی میکنید که به کشمش ارگانیک دسترسی دارید حتما از آن استفاده کنید.
    بعد کشمش ها را با یکی دو قاشق روغن کمی تفت میدیم و موقع کشیدن غذا لابلای برنج می ریزیم. اگر ذائقتون با غذا های شیرین مشکل نداره در صورت تمایل میتونید مقدار کشمش را کمی بیشتر کنید.




    Yesterday is History, Tomorrow is Mystery, Today is a Gift... That's why it's called
    Present

  2. کاربران : 10 تشکر کرده اند از شما yasaman1178 برای ارسال این پست سودمند:

    baher (17-04-2011),Benoni (20-04-2011),Blue (16-04-2011),hamed-1368 (18-04-2011),lone wolf (15-04-2011),NIMA (18-04-2011),Nooshin_daneshvar (18-04-2011),salivan (03-07-2011),Shadow (17-04-2011),ziba (16-04-2011)

Members who have read this thread: 1

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •